FAQ / Veelgestelde vragen

Wanneer u kiest voor 'lees in 3D FlipBook' lijkt het net of u bladert in een gedrukt exemplaar van De Hessencombinatie.

U kunt in- en uitzoomen, helderheid aanpassen, inhoudsopgave bekijken en geluidseffect gebruiken. Op deze manier lezen werkt het fijnst op een groter scherm. Kiest u ook nog eens voor volledige weergave, dan kunt u optimaal profiteren van de mogelijkheden.

Deze toepassing downloadt geen grote blijvende bestanden op uw computer, tablet of smartphone. Een soepele werking is wel sterk afhankelijk van het beschikbare werkgeheugen en internetsnelheid. Mocht dit voor u niet fijn werken, kies dan voor 'lees in browser'.

Alle edities van de Hessencombinatie op deze website zijn PDF-bestanden. In de gebruikte bestanden zijn geen bladwijzers verwerkt en kunnen daarom ook niet worden weergegeven.

PDF's openen in Chrome
  1. Open Chrome op de computer.
  2. Klik rechtsboven op 'Meer' (drie punten onder elkaar) en selecteer 'Instellingen'.
  3. Klik onder 'Privacy en beveiliging' op 'Site-instellingen'.
  4. Klik op 'Pdf-documenten'.
  5. Zet de schakelaar bij 'Download pdf-bestanden in plaats van ze automatisch te openen in Chrome' op Uit.

Nee. Overname van artikelen (of delen ervan) uit alle edities van De Hessencombinatie is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming. Dat geldt ook voor vermenigvuldigen, kopiëren, publiceren op internet of opslaan in een databank.

Ja graag. Onze magazines worden met grote zorgvuldigheid samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de inhoud kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard.

Fouten in De Hessencombinatie willen wij graag weten zodat we, waar mogelijk, deze kunnen corrigeren en mogelijke herhaling kunnen voorkomen. Ook worden we graag op de hoogte gebracht over onjuistheden of ontbreken van belangrijke informatie zoals in historische beschrijvingen en terugkerende activiteiten.

U doet ons een plezier door uw opmerking te mailen naar dehessencombinatie@hc-03.nl.