HC ’03 en De Hessencombinatie

‘De Hessencombinatie’ is een magazine over mensen en ontwikkelingen in Voor-Drempt, Achter-Drempt, Hoog-Keppel, Laag-Keppel, Hummelo en Eldrik. Alle adressen in deze dorpen en alle leden van HC ’03 ontvangen dit tijdschrift gratis in de bus.

De voormalige gemeente Hummelo en Keppel is ook na de gemeentelijke herindeling per 1 januari 2005 nog steeds een eenheid. Een eenheid die bij wijze van spreken dagelijks wordt beleefd en door velen ook wordt gepraktiseerd. Ook voetbalvereniging HC ’03 verbindt een groot deel van onze gemeenschap met elkaar sinds de fusie in 2003 van de voetbalclubs H&K en Drempt Vooruit.

Magazine De Hessencombinatie is een uitvloeisel van de rol die HC ’03 in onze plattelandsgemeenschap wil spelen. Dit tijdschrift gaat over veel meer dan voetbal. Wie dit blad leest komt boeiende dingen te weten over inwoners en over markante punten in ons gebied. En geloof ons, de vijf dorpen plus het buurtschap hebben genoeg te bieden wat wetenswaardig of bijzonder is.

Met dit magazine wil HC ’03 zijn bindende rol vergroten. Maar eerlijk is eerlijk, het gaat ook om geld. De overheid trekt zich terug en verenigingen worden geacht financieel op eigen benen te staan. De Hessencombinatie levert de club geld op, dankzij de adverteerders. Het zijn veelal plaatselijke bedrijven en ondernemers die in De Hessencombinatie een platform vinden om met hun doelgroep te communiceren.

De redactie van De Hessencombinatie presenteert u met gepaste trots al vanaf 2010 dit mooie kwartaalblad en wenst u (ook online) veel leesplezier!

Redactie de Hessencombinatie

v.l.n.r.: Rinus Rabeling, Henk ten Zijthoff, Berna ter Horst en Ceciel Bremer
(uiterst rechts staat Maaike Harkink,
zij heeft intussen afscheid genomen bij de redactie)

logo de Hessencombinatie

Voetbalvereniging HC ’03

Lees alles over onze vereniging op de website www.hc-03.nl

Contact met de Hessencombinatie

Hebt u vragen aan de redactie, het magazine niet ontvangen of wilt u adverteren

Activiteitenkalender

Kopij aanleveren voor de ‘Activiteitenkalender
Drempt, Hummelo en Keppel’